L’Habitat Clúster Barcelona premiava ahir els millors projectes del sector durant la celebració virtual de l’Habitat Night.

Un projecte de decoració agradable de les sales d’espera d’oncologia i una aplicació mòbil per a la gestió d’accessos a espais (allotjaments, oficines, cases...) van ser els dos grans afortunats dels “Habitat Talent Awards”, la primera edició d’uns premis organitzats per l’Habitat Clúster Barcelona.

La celebració dels premis va tenir lloc ahir dijous durant l’Habitat Night, un acte virtual celebrat a l’edifici Impact Hub Barcelona i emès virtualment en streaming. La convocatòria la van seguir més de 140 persones que en tot moment van haver de participar i interactuar en un acte distès i emotiu conduït pel presentador i mag virtual, Jordi Nexus.

Així, els participants van poder votar els seus finalistes preferits, ja que un 60% de la puntuació era del jurat i un 40% de la votació remota dels assistents.

El premi al “producte o projecte més innovador” va recaure en el projecte Akiles, una aplicació mòbil per accedir a qualsevol espai físic que permet a propietaris generar tantes claus virtuals com desitgin modificant atributs com la temporalitat i la ubicació d’ús. Pel que fa a la categoria “projecte col·laboratiu” l’afortunat va ser “Maya’s Illusion”, un projecte de caire social que pretén millorar l’experiència de totes les persones que han d’estar a les sales d’espera d’oncologia fent l’espai més agradable i en el qual participen diferents actors del sector.

Els premis “Habitat Talent Awards” tenen per objectiu posar en valor el talent del sector habitat a Catalunya premiant els millors projectes d’empreses, emprenedors i/o start-ups  desenvolupats en el sector hàbitat (mobles, il·luminació, tèxtil, decoració...).

L’Habitat Night és el punt de trobada del sector que reuneix més de 100 empreses i organitzacions del sector amb la voluntat de construir conjuntament el futur del sector habitat i consolidar-se com la cita empresarial de referència en aquest àmbit.  L’HCB vol esdevenir-se com un agent referent en la promoció i contribució de la competitivitat de tota la cadena de valor del sector hàbitat a Catalunya.

Comparteix!