experiència, vocació, qualitat i disseny

Al 1970 Silvestre Vergés i Palmira Picart van obrir un modest taller per a fabricar les populars cadires de balca. Sempre fidels als seus orígens, als valors de la feina local i a la tradició artesana van aconseguir que l’empresa Vergés evolucionés i s’afermés la seva posició en el mercat. En els últims anys l’Esteve i en Joan Vergés es van unir a el projecte familiar aportant un nou impuls i una mirada renovadora.

Amb la complicitat de l’equip humà de Vergés, la modernització de la fàbrica i la col·laboració de reconeguts dissenyadors, l’empresa segueix apostant per la qualitat dels seus productes i per la internacionalització de la marca. Les cadires i mobles Vergés són el resultat de la conjunció d’experiència, vocació, qualitat i disseny.

Vergés segueix desenvolupant la seva activitat al mateix lloc des de la seva fundació fa cinquanta anys. Una permanència que ajuda a entendre la filosofia de l'empresa, la seva forma de ser i la seva manera de treball.

dula destacada verges

destaquem

Col·lecció Dula

La col·lecció Dula és un sistema versàtil de seients modulars, dissenyats per Yago Sarri, per equipar espais de descans i espera a halls, oficines, hotels... Es caracteritza pel seu confort, per les seves dimensions generoses i per unes formes sòbries que permeten crear múltiples configuracions per adaptar-se a les necessitats de cada projecte.

Les alineacions de seients Dula poden situar exemptes, les agrupacions "back to back "permeten crear illes, per ordenar l'espai en zones diàfanes.

DADES DE CONTACTE

Nom: Gemma Guzmán
Càrrec: Brand manager
E-mail: gguzman@sverges.com
Telèfon: (+34) 972 287 277

Carretera de Brunells s/n
17853 Tortellà
Girona (Spain)

www.verges.design