#learningbysharing

VISITEM JUNG I CÒSMIC PER CONÈIXER ELS SEUS SHOWROOMS I INSTAL·LACIONS

El passat 7 de juny, juntament amb 8 interioristes del Codic (Col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya), vam visitar les instal·lacions de Jung i Cosmic per conèixer els valors de la marca, el showroom i la seva tecnologia.

La primera parada va ser a  Jung, una empresa situada a la població de Lliçà de Vall especialitzada en mecanismes elèctrics i sistemes.

L’empresa va néixer a Alemania el 1912, on actualment hi ha ubicada la central i es va instal·lar a Barcelona l’any 1990.

LS 990, ha estat la sèrie amb més èxit de Jung i la preferida dels arquitectes durant més de 40 anys.

Durant la visita, ens van fer una breu presentació de l’empresa i seguidament, vam poder visitar el showroom i veure de primera mà els productes que comercialitzen.

Vam poder veure com els seus valors de qualitat, simplicitat i tecnologia queden integrats en els seus productes.

Al showroom vam poder veure els sensors, els sensors de clima, els sistemes de solucions domòtiques i els videoporters, entre d’altres.

Ens van ensenyar el seu nou showroom que mostra una habitació d’hotel amb tots els avanços de la tecnologia d’automatització domòtica KNX de Jung. El visitant pot experimentar en primera persona com un mateix espai pot transformar-se adaptant-se a les necessitats de l’hoste.

La segona parada va ser a Cosmic, a la localitat de Caldes de Montbui. Còsmic és una empresa especialitzada en disseny i fabricació de mobles i accessoris de bany.

Durant la visita ens van fer una breu presentació de l’empresa i seguidament ens van ensenyar les instal·lacions de l’empresa i el showroom.

Cosmic va néixer el 1985 a Barcelona com una empresa familiar que fabricava accessoris de bany de qualitat.

L’any 2000 va esdevenir la marca de referència d’accessoris i mobiliari de bany.

L’any 2009, Cosmic va adquirir la marca Pomd’or amb l’objectiu de posicionar-la com a marca referent de luxe i elegància. Les seves col·leccions son pura passió, sensibilitat i tradició. 

Ens van presentar Architect S +, una completa col·lecció amb més de 30 accessoris diferents pensats per oferir la màxima funcionalitat. La nova proposta destaca per incorporar en moltes de les peces un sistema de suport completament nou, d’una fixació absoluta.

Comparteix!