Woodslines, fabrica panells acústics de fusta massissa, per a aplicacions tant en parets com en sostres. Oferim una àmplia gamma de productes acústics, que responen a les més altes exigències dels arquitectes, tenint cura de l'estètica i el medi ambient.

Els nostres panells estan fabricats a base de fusta massissa, amb uns criteris de selecció molt estrictes, donant prioritat a l'aspecte "eco-friendly" en els nostres productes. Oferim una gamma de productes estàndards, i oferim la possibilitat de produir panells a mida, responent a totes les necessitats del mercat.

Els panells Woodslines estan disponibles en diferents tipus de fustes (pi de el nord, melis, roure natural...) amb acabats natural, vernís transparent o amb una àmplia gamma de tintats. Oferim també la possibilitat d'integrar leds als nostres panells, per aportar una solució d'il·luminació a l'espai instal·lat, a més de la funció acústica.

woodslines-proyecto-college-raimu

destaquem

Panells fonoabsorbents

El producte destacat de Woodslines és la solució de panells fonoabsorbents, per a aplicar en parets i sostres. Són panells fabricats íntegrament amb fusta massissa, i complint la normativa de resistència a foc B, S2; D0.

També oferim la possibilitat d'integrar leds als nostres panells, per afegir a la funció d'absorció acústica, una solució d'il·luminació.

DADES DE CONTACTE

Nom: Emmanuel Gentis / Albert Pablo Calmet
E-mail: egentis@woodslines.com / apablo@woodslines.com
Telèfon: (+34) 639 164 258 / (+34) 639 727 292

C/ Colon nº 586, Nave 6
08228 Terrassa
Barcelona (Spain)

www.woodslines.com