NATURAL FABRICS

Yutes va començar com a fabricant de jute per a la indústria del sac, i amb l'aparició de fibres químiques, vam començar la producció de teixits per a la decoració. El desig de fer un producte que respongués a un cert estil de vida i decoració, va fer que decidíssim treballar exclusivament amb fibres naturals, bàsicament lli, cotó, cànem i evidentment, jute.

Teixim teles per a la decoració de la llar, ja siguin cortines o tapisseries. Teles d'alta qualitat amb els nostres propis dissenys i acabats innovadors. Avui, Yutes és reconegut pel seu estil personal i diferent a la resta de fabricants de mercat.

Explorem els models en què teixits i cortines canvien els espais on vivim. Cada casa i cada moment necessita teixits diferents. Som conscients d'això i així vam dissenyar una àmplia col·lecció de teixits que van des de cortines fins teles Jacquard. Un gran ventall per a cada necessitat.

PAPER LINEN colección visillos 70�LI 30�PAPEL 330cm

destaquem

Paper Linen

És una col·lecció de teixits de dissenys geomètrics, que combinen dues fibres naturals; lli i paper. El fil de paper, que es produeix al Japó, és suau, molt lleuger, resistent a l'aigua i biodegradable. A l'igual que el lli, absorbeix la humitat molt fàcilment i s'asseca molt ràpid. La combinació de les dues fibres, produeix un delicat efecte atornassolat.

DADES DE CONTACTE

Nom: Manel Güerre
Càrrec: Marketing Department
E-mail: manel@yutes.com
Telèfon: (+34) 934 732 626

C/Treball, 3
08960 Sant Just Desvern
(Spain)

www.yutes.com