LEARN FROM YOUR PAST, LEAD THE FUTURE

Maxchief Europe S.L és una empresa de capital mixt català-taiwanès fundada el 2008 que dissenya, fabrica i comercialitza mobiliari plegable de polietilè d'alta densitat i té presència en més de 80 països d'arreu del món.

Maxchief Europe comercialitza els seus productes sota dues marques: Zown, orientada al canal professional (restauració, banquets, esdeveniments, ajuntaments i col·lectivitats), i Newstorm, orientada a la cadena llar (gran distribució i botigues retail).

Maxchief és líder del segment del mobiliari plegable professional, basant la seva estratègia competitiva en la qualitat dels seus productes, la gamma, el servei i la innovació. Fabriquem productes molt resistents i amb una llarga vida útil (amb garantia limitada des fins a 10 anys), la qual cosa redueix el seu impacte mediambiental i millora la rendibilitat de qualsevol negoci que empri el nostre mobiliari per als seus esdeveniments.

XL180 NC (2)

destaquem

Taula XL180 New Zown Classic

Taula plegable rectangular 183x76 cm de polietilè d'alta densitat indicada per a ús professional intensiu (esdeveniments, col·lectivitats i ajuntaments). Està dissenyada per poder seure còmodament fins i tot a la capçalera de taula.

Sistema d'unió longitudinal i transversal que proporciona total solidesa a la composició de taules.

DADES DE CONTACTE

Nom: Pep Garcia
Càrrec: Director General
E-mail: info@maxchief.eu
Telèfon: (+34) 93 453 66 00

C/ Roger de Flor 93
08013 Barcelona (Spain)

www.zowncontract.com